Jezici

webdizajn

Kompletna
internetska
rješenja!

Internetska rješenja

Ekskluzivne web stranice po super cijeni – pravo rješenje za vas!

Iskoristite najnovije spoznaje i trendove web dizajna. Zatražite izradu web stranica individualnog dizajna što je naša specijalnost. Ovisno o potrebama, kreiramo sve vrste web stranica i web portala, od informativnih do kompletnih web rješenja koje možemo prilagoditi svim vrstama uređaja. Izdvojite se prepoznatljivošću i jedinstvenim dizajnom.
Dodatno, nudimo vam besplatno savjetovanje i podršku za sve oblike vašeg projekta.

Odaberite naša web rješenja:

Web dizajn

Ovisno o vašem poslovanju izrađujemo jedinstvene web stranice kako bi poruke namijenjene vašim korisnicima bile prepoznatljive i razumljive. Kombinacijom kvalitetnog sadržaja, ilustracija, fotografija i multimedije, u suradnji s vama, stvaramo konačno rješenje i dolazimo do ciljane publike. Nudimo vam i održavanje web stranica koje su „žive“ zbog svoje dinamičke strukture i prirode Interneta te ih je potrebno neprestano obnavljati, dorađivati, mijenjati…

SEO optimizacija stranica

Kako bi vaša stranica bila posjećena i dobro rangirana na pretraživačima potrebno je napraviti i dobru optimizaciju stranice. Cilj naše optimizacije je podići vidljivost vaše stranice prilikom pretraživanja vodećih Internet tražilica poput Googlea, Yahooa ili Binga na prirodan i besplatni način. Bolja pozicija donosi bolju posjećenost i zbog toga je važno da optimizacija bude kvalitetno odrađena.

Web hosting

Smjestite svoju web stranicu i cjelokupni Internet sadržaj na web server koji ima 24 satni nadzor. Detaljnije informacije potražite na Web hosting i domene.

CMS

Uz naša različita programska rješenja napredno upravljajte velikim brojem informacija. Samostalno mijenjajte sadržaj na svojim web stranicama i učinite ih uvijek aktualnim. Korisnicima i poslovnim partnerima na taj način omogućite najnovije informacije, a stalnu dostupnost svojih usluga podignite na višu razinu.

Društvene mreže

Predstavite se na internetskom prostoru koji služi za međusobno povezivanje korisnika. Danas postoje niz ovakvih servisa, a neki od njih su: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+…
Nudimo vam otvaranje društvenih mreža, vođenje i dopunjavanje novim informacijama, prilagođavanje stranica vašim potrebama, njihovo usklađivanje s vizualnim identitetom vaše tvrtke…

Web trgovina

Omogućite svojim korisnicima kupovinu putem Interneta koja se zbog jednostavnosti i niskih troškova smatra najprofitabilnijim oblikom trgovine. Takav način kupovanja može biti najbrži i često najjeftiniji način kupovine određenog proizvoda. Nudimo vam jednostavna i složena web rješenja koja prilagođavamo vašem načinu poslovanja.

Internet marketing

Oglašavajte svoje proizvode ili usluge putem Interneta.
Ključne prednost ovog načina oglašavanja su:

  • niska cijena
  • mogućnost preciznog ciljanja željenih skupina
  • lako mjerljiv povrat na investiciju
  • u svakom trenutku je poznata isplativost investicija
  • na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat

Internet kampanju moguće je pokrenuti u svega nekoliko sati, a rezultati su vidljivi gotovo trenutno. Udio internet oglašavanja u svijetu rapidno raste, a u nekim zemljama je primjerice nadmašio TV oglašavanje.

Hrvatski
Copyright © 2023 Eurograf Sva prava pridržana • Web development by bruckom.hr